English English
Dorezat janë bërë nga një vinyl shumë i butë dhe i hollë që lejon ndjeshmëri të mirë dhe të prekshme për të gjitha aplikimet.
kod Masat
32226 S 100 10x100
32227 M 100 10x100
32228 L 100 10x100
32229 XL 100 10x100

Rreth Aurelia® Delight Lite PF®

Dorezat janë bërë nga një vinyl shumë i butë dhe i hollë që lejon ndjeshmëri të mirë dhe të prekshme për të gjitha aplikimet.

  • Glueless
  • Pa Thiuram
  • Non-steril
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • Fingers drejtë
Tipi
Vinyl
Pluhur

Pluhur Falas

Cilësi

I qetë

Trashësia

4.0 +/- 0.2g

Qëndrueshmëri

3 Vite

Ngjyra

Qartë

aql1.5.jpg

Supermax Healthcare UK është degë evropiane e Supermax Corporation Berhad, prodhuesi më i madh 2nd në botë i dorashave të provimit të disponueshëm. Selia jonë evropiane është e vendosur në Peterborough nga ku shpërndahemi në të gjithë Evropën.

Informacion Ligjor
Politika kundër skllavërisë dhe trafikimit njerëzor // Politika e koronavirusit // Deklarata REACH // Politika e Kodit të Sjelljes së Standardeve Etike // Politika e Punës së Fëmijëve // Raporti i H&S 2021 

Supermax Healthcare Ltd, Njësia 12-16 Titan Drive, Fengate, Peterborough, PE1 5XN.

Kërko