Aurelia® Delight Clear PF® Powder Free Vinyl Examination Dorezat janë të një cilësie të jashtëzakonshme dhe të prodhuara në një standard jashtëzakonisht të lartë. Zgjedhja e përsosur ekonomike pavarësisht nga industria juaj.
kod Masat
- XS 100 10x100
38226 S 100 10x100
38227 M 100 10x100
38228 L 100 10x100
38239 XL 100 10x100

Rreth Aurelia® Delight Clear PF®

Dorezat janë bërë nga një vinyl shumë i butë dhe i hollë që lejon ndjeshmëri të mirë dhe të prekshme për të gjitha aplikimet.

  • Glueless
  • Pa Thiuram
  • Non-steril
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • Fingers drejtë
Tipi
Vinyl
Pluhur
Pluhur Falas
Ngjyra
Qartë
Cilësi
I qetë
Trashësia
5.0 +/- 0.2g
Qëndrueshmëri
3 Vite
icon-rrip-standards.jpg