English English
Aurelia® Delight Clear PD® Doreza e provimit me vinyl të lehtë në pluhur janë doreza më ekonomike në gamën tonë ende të prodhuar sipas standardeve shumë të larta që ju presin nga Aurelia. Pluhur lehtë për përthithjen e djersës Delight Clear PD është i përshtatshëm për të gjitha industritë.
kod Masat
38826 S 100 10x100
38827 M 100 10x100
38828 L 100 10x100
38829 XL 100 10x100

Rreth Aurelia® Delight Clear PD®

Dorezat janë bërë nga një vinyl shumë i butë dhe i hollë që lejon ndjeshmëri të mirë dhe të prekshme për të gjitha aplikimet.

  • Glueless
  • Pa Thiuram
  • Non-steril
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • Fingers drejtë
Tipi
Vinyl
Pluhur

Pluhur lehtë

Cilësi

I qetë

Trashësia

4.5 +/- 0.2g

Qëndrueshmëri

3 Vite

Ngjyra

Qartë

standardet e vinly-fiid.jpg

Supermax Healthcare UK është degë evropiane e Supermax Corporation Berhad, prodhuesi më i madh 2nd në botë i dorashave të provimit të disponueshëm. Selia jonë evropiane është e vendosur në Peterborough nga ku shpërndahemi në të gjithë Evropën.

Informacion Ligjor
Politika kundër skllavërisë dhe trafikimit njerëzor // Politika e koronavirusit // Deklarata REACH // Politika e Kodit të Sjelljes së Standardeve Etike // Politika e Punës së Fëmijëve // Raporti i H&S 2021 

Supermax Healthcare Ltd, Njësia 12-16 Titan Drive, Fengate, Peterborough, PE1 5XN.

           

Kërko