English English
Aurelia® Delight Blue PF® Powder Free Vinyl Examination Dorezat janë të një cilësie të jashtëzakonshme dhe të prodhuara në një standard tepër të lartë. Ngjyra blu për identifikim të lehtë sidomos në industrinë ushqimore dhe pa pluhur për të reduktuar kontaminimin.
kod Masat
38996 S 100 10x100
38997 M 100 10x100
38998 L 100 10x100
38999 XL 100 10x100

Rreth Aurelia® Delight Blue PF®

Dorezat janë bërë nga një vinyl shumë i butë dhe i hollë që lejon ndjeshmëri të mirë dhe të prekshme për të gjitha aplikimet.

  • Glueless
  • Pa Thiuram
  • Non-steril
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • Fingers drejtë
Tipi
Vinyl
Pluhur

Pluhur Falas

Cilësi

I qetë

Trashësia

4.5 +/- 0.2g

Qëndrueshmëri

3 Vite

Ngjyra

blu

standardet e vinly-fiid.jpg

Supermax Healthcare UK është degë evropiane e Supermax Corporation Berhad, prodhuesi më i madh 2nd në botë i dorashave të provimit të disponueshëm. Selia jonë evropiane është e vendosur në Peterborough nga ku shpërndahemi në të gjithë Evropën.

Informacion Ligjor
Politika kundër skllavërisë dhe trafikimit njerëzor // Politika e koronavirusit // Deklarata REACH // Politika e Kodit të Sjelljes së Standardeve Etike // Politika e Punës së Fëmijëve // Raporti i H&S 2021 

Supermax Healthcare Ltd, Njësia 12-16 Titan Drive, Fengate, Peterborough, PE1 5XN.

           

Kërko