Aurelia® Delight Blue PD® Dysheme të provimit me vinyl të lehtë me pluhur Doreza janë cilësi të shkëlqyera dhe ekonomike. Ngjyra blu për identifikim të lehtë sidomos në industrinë ushqimore dhe pluhur lehtë për rritjen e rehatisë së përdoruesit.
kod Masat
38896 S 100 10x100
38897 M 100 10x100
38898 L 100 10x100
38899 XL 100 10x100

Rreth Aurelia® Delight Blue PD®

Dorezat janë bërë nga një vinyl shumë i butë dhe i hollë i cili lejon ndjeshmëri të mirë dhe të prekshme për të gjitha aplikimet

  • Glueless
  • Pa Thiuram
  • Non-steril
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • Fingers drejtë
Tipi
Vinyl
Pluhur
Pluhur lehtë
Ngjyra
blu
Cilësi
I qetë
Trashësia
4.5 +/- 0.2g
Qëndrueshmëri
3 Vite
icon-rrip-standards.jpg