Ju gjithashtu na thanë se ju e doni Aurelia ® Transform ®, por ju e donit atë falas nga përshpejtuesit - kështu që ne ju japim Aurelia ® Zero ®. Siç thotë emri, kjo është e vetmja dorezë e bërë me aditivë zero dhe përshpejtues - duke zvogëluar në masë të madhe rrezikun e dermatit të kontaktit.
kod Masat
92775 XS 200 10x200
92776 S 200 10x200
92777 M 200 10x200
92778 L 200 10x200
92779 XL 200 10x200

Rreth Aurelia® Zero

Cilësia e akullit Blue Accelerator-Free Ekzaminime nitrile që ofrojnë forcë elastik të rritur dhe mbrojtje mbi Latex dhe Vinyl.

Dorëza hollë e ekzaminimit me nitrile të dizajnuara posaçërisht për të ofruar rehati, fleksibilitet dhe ndjeshmëri më të madhe.

  • 3.2mil Pluhur pa Accelerator-Pa Nitrile
  • Non-steril
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • latex pagesë
  • AQL 1.5
Tipi
nitrile
Pluhur
Pluhur Falas
Ngjyra
Blu e akullt
Cilësi
Finger-Textured
Trashësia
3.5 +/- 0.2g
Qëndrueshmëri
5 Vite
tip-c-copy1.jpg