Aurelia ® Transform ® ishte një provë evolucionare e ekzaminimit të nitrilit. Ajo transformoi mënyrën se si e kemi parë Nitrile dhe ajo paraqiti dorashka të disponueshme në një epokë të re të nitrilit të lehtë, i cili është i qëndrueshëm, i hijshëm dhe me kapje superiore. Çfarë transformimi !!!
kod Masat
98895 XS 200 10x200
98896 S 200 10x200
98897 M 200 10x200
98898 L 200 10x200
98899 XL 200 10x200

Rreth Aurelia® Transform®

Cilësia e akullit Doreza për ekzaminim Nitrile blu që ofrojnë një forcë më të madhe elastike dhe mbrojtje mbi Latex dhe Vinyl.

Dorëza hollë e ekzaminimit me nitrile të dizajnuara posaçërisht për të ofruar rehati, fleksibilitet dhe ndjeshmëri më të madhe.

  • 3.2mil Powder-Free Nitrile
  • Non-steril
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • latex pagesë
  • AQL 1.5
Tipi
nitrile
Pluhur
Pluhur Falas
Ngjyra
Blu e akullt
Cilësi
Finger-Textured
Trashësia
3.6 +/- 0.2g
Qëndrueshmëri
5 Vite
tip-c-copy1.jpg