English English
Ju na thanë se ju e doni Aurelia ® Transform ®, por keni kërkuar atë në kutitë e 100 - ne ju japim Transformimin 100!
kod Masat
9889A5 XS 100 20x100
9889A6 S 100 20x100
9889A7 M 100 20x100
9889A8 L 100 20x100
9889A9 XL 100 20x100

Rreth Aurelia® Transform 100®

Excllent Quality Ice Blue Dorezat e ekzaminimit nitrilik që ofrojnë një forcë më të madhe elastik dhe mbrojtje mbi Latex dhe Vinyl.

Dorëza hollë e ekzaminimit me nitrile të dizajnuara posaçërisht për të ofruar rehati, fleksibilitet dhe ndjeshmëri më të madhe.

  • 3.2mil Powder-Free Nitrile
  • Non-steril
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • latex pagesë
  • AQL 1.5
Tipi
nitrile
Pluhur

Pluhur Falas

Cilësi

Finger-Textured

Trashësia

3.6 +/- 0.2g

Qëndrueshmëri

5 Vite

Ngjyra

Blu e akullt

Supermax Healthcare UK është degë evropiane e Supermax Corporation Berhad, prodhuesi më i madh 2nd në botë i dorashave të provimit të disponueshëm. Selia jonë evropiane është e vendosur në Peterborough nga ku shpërndahemi në të gjithë Evropën.

Informacion Ligjor
Politika kundër skllavërisë dhe trafikimit njerëzor // Politika e koronavirusit // Deklarata REACH // Politika e Kodit të Sjelljes së Standardeve Etike // Politika e Punës së Fëmijëve // Raporti i H&S 2021 

Supermax Healthcare Ltd, Njësia 12-16 Titan Drive, Fengate, Peterborough, PE1 5XN.

           

Kërko