Cilësia Kobalt Blue Doreza provuese me nitrile që ofrojnë forcë tërheqëse dhe mbrojtje më të madhe mbi Latex dhe Vinyl
kod Masat
9377A5 XS 200 10x200
9377A6 S 200 10x200
9377A7 M 200 10x200
9377A8 L 200 10x200
9377A9 XL 200 10x200

Rreth Aurelia® Sonic 200®

Cilësia Kobalt Blue Doreza provuese me nitrile që ofrojnë forcë tërheqëse dhe mbrojtje më të madhe mbi Latex dhe Vinyl.

Dorezat e provimit të pabesueshme Ultra-Thin Nitrile të dizajnuara posaçërisht për të ofruar rehati, fleksibilitet dhe ndjeshmëri më të madhe.

  • 2.2mil Powder-Free Nitrile
  • Non-steril
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • latex pagesë
  • AQL 1.5
Tipi
nitrile
Pluhur
Pluhur Falas
Ngjyra
Kobalt Blue
Cilësi
Finger-Textured
Trashësia
3.2 +/- 0.2g
Qëndrueshmëri
5 Vite
personi nën kujdesin-en-standards.jpg