English English
Cilësia Kobalt Blue Doreza provuese me nitrile që ofrojnë forcë tërheqëse dhe mbrojtje më të madhe mbi Latex dhe Vinyl
kod Masat
9377B5 XS 100 10x100
9377B6 S 100 10x100
9377B7 M 100 10x100
9377B8 L 100 10x100
9377B9 XL 100 10x100

Rreth Aurelia® Sonic 100®

Cilësia Kobalt Blue Doreza provuese me nitrile që ofrojnë forcë tërheqëse dhe mbrojtje më të madhe mbi Latex dhe Vinyl.

Dorezat e provimit të pabesueshme Ultra-Thin Nitrile të dizajnuara posaçërisht për të ofruar rehati, fleksibilitet dhe ndjeshmëri më të madhe.

  • 2.2mil Powder-Free Nitrile
  • Non-steril
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • latex pagesë
  • AQL 1.5
Tipi
nitrile
Pluhur

Pluhur Falas

Cilësi

Finger-Textured

Trashësia

3.2 +/- 0.2g

Qëndrueshmëri

5 Vite

Ngjyra

Kobalt Blue

Supermax Healthcare UK është degë evropiane e Supermax Corporation Berhad, prodhuesi më i madh 2nd në botë i dorashave të provimit të disponueshëm. Selia jonë evropiane është e vendosur në Peterborough nga ku shpërndahemi në të gjithë Evropën.

Informacion Ligjor
Politika kundër skllavërisë dhe trafikimit njerëzor // Politika e koronavirusit // Deklarata REACH // Politika e Kodit të Sjelljes së Standardeve Etike // Politika e Punës së Fëmijëve // Raporti i H&S 2021 

Supermax Healthcare Ltd, Njësia 12-16 Titan Drive, Fengate, Peterborough, PE1 5XN.

           

Kërko