English English
Emri i produktit ju tregon gjithçka që ju duhet të dini rreth produktit më të popullarizuar në gamën Aurelia në tregun jo-mjekësor. Kjo fije robuste pa pluhur Nitrile ofron qëndrueshmëri, rehati të lartë, shkathtësi shtuar dhe mbrojtje të shkëlqyer.
kod Masat
93895 XS 100 10x100
93896 S 100 10x100
93897 M 100 10x100
93898 L 100 10x100
93899 XL 100 10x100
93890 XXL 100 10x100

Rreth Aurelia® Robust

Premium Quality Blue Dorezat e ekzaminimit nitrilik që ofrojnë forcë dhe mbrojtje më të madhe në tërheqje se Latex dhe Vinyl.

Dorezat e ekzaminimit me nitrile ofrojnë rehati dhe fleksibilitet shtesë dhe pranga me gjatësi më të madhe për një mbrojtje më të madhe.

  • 4.5mil Powder-Free Nitrile
  • Non-steril
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • latex pagesë
  • AQL 1.5
Tipi
nitrile
Pluhur

Pluhur Falas

Cilësi

Mikro-Textured

Trashësia

5.0 +/- 0.2g

Qëndrueshmëri

5 Vite

Ngjyra

I rregullt Blu

Supermax Healthcare UK është degë evropiane e Supermax Corporation Berhad, prodhuesi më i madh 2nd në botë i dorashave të provimit të disponueshëm. Selia jonë evropiane është e vendosur në Peterborough nga ku shpërndahemi në të gjithë Evropën.

Informacion Ligjor
Politika kundër skllavërisë dhe trafikimit njerëzor // Politika e koronavirusit // Deklarata REACH // Politika e Kodit të Sjelljes së Standardeve Etike // Politika e Punës së Fëmijëve // Raporti i H&S 2021 

Supermax Healthcare Ltd, Njësia 12-16 Titan Drive, Fengate, Peterborough, PE1 5XN.

           

Kërko