Vëllai i madh i produktit më të njohur Aurelia. Robust Plus ofron gjithçka që ju dëshironi nga një nitrile premium, është jashtëzakonisht e qëndrueshme, duke ofruar mbrojtje të madhe dhe rezistencë kimike.
kod Masat
63885 XS 100 10x100
63886 S 100 10x100
63887 M 100 10x100
63888 L 100 10x100
63899 XL 100 10x100

Rreth Aurelia® Robust Plus

Premium Quality Blue Dorezat e ekzaminimit nitrilik që ofrojnë forcë dhe mbrojtje më të madhe në tërheqje se Latex dhe Vinyl.

Dorezat e ekzaminimit me nitrile ofrojnë rehati dhe fleksibilitet shtesë dhe pranga me gjatësi më të madhe për një mbrojtje më të madhe.

  • 4.5mil Powder-Free Nitrile
  • Non-steril
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • latex pagesë
  • AQL 1.5
Tipi
nitrile
Pluhur
Pluhur Falas
Ngjyra
I rregullt Blu
Cilësi
Mikro-Textured
Trashësia
5.8 +/- 0.2g
Qëndrueshmëri
5 Vite
transformuar-100-en-standards.png