Futja e Dorezës së re të Aurelit të Rripit të Gripit. Një fije Premium Nitrile që ofron një forcë të shkëlqyer elastike me një Strukturë Diamanti unike për kthetrat e pakrahasueshme.
kod Masat
43897 M 50 10x50
43898 L 50 10x50
43899 Xl 50 10x50
43890 XXL 50 10x50

Rreth Aurelia® Robust Grip

Futja e Dorezës së re të Aurelit të Rripit të Gripit. Një fije Premium Nitrile që ofron një forcë të shkëlqyer elastike me një Strukturë Diamanti unike për kthetrat e pakrahasueshme.

Dorezat e ekzaminimit me nitrile ofrojnë rehati dhe fleksibilitet shtesë.

  • 6mil Powder-Free Nitrile
  • 9 Newton
  • Diamond Textured
  • latex pagesë
  • AQL 1.5
Tipi
nitrile
Pluhur
Pluhur Falas
Ngjyra
E verdhe
Cilësi
Diamond Textured
Trashësia
7.0 +/- 0.2g
Qëndrueshmëri
5 Vite
icon-rrip-standards.jpg