Aurelia® Robust 9.0® është një dorezë e ekzaminimit nitrile me cilësi të lartë që ofron forcë dhe mbrojtje më të madhe në tërheqje se Latex dhe Vinyl.
kod Masat
96895 XS 100 10x100
96896 S 100 10x100
96897 M 100 10x100
96898 L 100 10x100
96899 XL 100 10x100

Rreth Aurelia® Robust 9.0

Aurelia® Robust 9.0® është një dorezë e ekzaminimit nitrile me cilësi të lartë që ofron forcë dhe mbrojtje më të madhe në tërheqje se Latex dhe Vinyl.

Dorezat e ekzaminimit me nitrile ofrojnë rehati dhe fleksibilitet shtesë.

  • 5mil Powder-Free Nitrile
  • 9 Newton
  • Non-steril
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • latex pagesë
  • AQL 1.5
Tipi
nitrile
Pluhur

Pluhur Falas

Cilësi

Finger-Textured

Trashësia

5.5 +/- 0.2g

Qëndrueshmëri

5 Vite

Ngjyra

Bluple

bold-max-en-standard1.jpg