English English
Një dorezë ekzaminimi me nitrile që duket, përshtatet dhe ndjehet si Latex, me të gjitha përfitimet e nitrilit. Aurelia ® Quest ® jep ndjeshmërinë, rehati dhe përshtatshmërinë e Latex-it, madje edhe në majë të gishtave!
kod Masat
92895 XS 100 10x100
92896 S 100 10x100
92897 M 100 10x100
92898 L 100 10x100
92899 XL 100 10x100

Rreth Aurelia® Quest®

Dorashka Premium White Examine që ofrojnë forcë elastike dhe mbrojtje mbi Latex dhe Vinyl.

Dorezat e ekzaminimit me nitrile ofrojnë rehati dhe fleksibilitet shtesë.

  • 3.5mil Powder-Free Nitrile
  • Non-steril
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • latex pagesë
  • AQL 1.5
Tipi
nitrile
Pluhur

Pluhur Falas

Cilësi

Finger-Textured

Trashësia

3.8 +/- 0.2g

Qëndrueshmëri

5 Vite

Ngjyra

e bardhë

Supermax Healthcare UK është degë evropiane e Supermax Corporation Berhad, prodhuesi më i madh 2nd në botë i dorashave të provimit të disponueshëm. Selia jonë evropiane është e vendosur në Peterborough nga ku shpërndahemi në të gjithë Evropën.

Informacion Ligjor
Politika kundër skllavërisë dhe trafikimit njerëzor // Politika e koronavirusit // Deklarata REACH // Politika e Kodit të Sjelljes së Standardeve Etike // Politika e Punës së Fëmijëve // Raporti i H&S 2021 

Supermax Healthcare Ltd, Njësia 12-16 Titan Drive, Fengate, Peterborough, PE1 5XN.

           

Kërko