Ju na thanë se ju e doni Aurelia ® Quest ®, por keni dashur edhe më shumë. Pra, ju sjellim Aurelia ® Quest 2.2®, e cila ju jep ndjeshmëri, rehati dhe fleksibilitet edhe më të madh të prekshëm, ndërsa mbani përshtatjen dhe shikimin e Latex. Ultra-i tejdukshëm, por i qëndrueshëm.
kod Masat
92935 XS 200 10x200
92936 S 200 10x200
92937 M 200 10x200
92938 L 200 10x200
92939 XL 200 10x200

Rreth Aurelia® Quest 2.2®

Dorashka Premium White Examine që ofrojnë forcë elastike dhe mbrojtje mbi Latex dhe Vinyl.

Dorezat e ekzaminimit me nitrile ofrojnë komoditet dhe fleksibilitet më të madh.

  • 2.2mil Powder-Free Nitrile
  • Non-steril
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • latex pagesë
  • AQL 1.5
Tipi
nitrile
Pluhur
Pluhur Falas
Ngjyra
e bardhë
Cilësi
Finger-Textured
Trashësia
3.4 +/- 0.2g
Qëndrueshmëri
5 Vite
personi nën kujdesin-en-standards.jpg