Futja e rripit Aurelia ® Protégé ® shtrirje nitrile. Është kaq e shtrirë që orët tuaja të gjata duket se fluturojnë dhe nuk do të besoni ndjeshmërinë nga një fije e tillë e qëndrueshme, por e lehtë.
kod Masat
93995 XS 100 10x100
93996 S 100 10x100
93997 M 100 10x100
93998 L 100 10x100
93999 XL 100 10x100

Rreth Aurelia® Protégé®

Premium Quality Sky Blue Dorezat e ekzaminimit nitrilik që ofrojnë forcë dhe mbrojtje më të madhe në tërheqje se Latex dhe Vinyl.

Dorezat e ekzaminimit me nitrile ofrojnë rehati dhe fleksibilitet shtesë.

  • 4.0mil Powder-Free Nitrile
  • Non-steril
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • latex pagesë
  • AQL 1.5
Tipi
nitrile
Pluhur
Pluhur Falas
Ngjyra
Blue Sky
Cilësi
Finger-Textured
Trashësia
4.4 +/- 0.2g
Qëndrueshmëri
5 Vite
personi nën kujdesin-en-standards.jpg