Kur keni nevojë për një Performancë të rëndë, ka vetëm një dorezë që e kryen punën - Aurelia Ignite
kod Masat
97887 M 100 10x100
97888 L 100 10x100
97889 XL 90 10x90
97880 XXL 90 10x90

Rreth Aurelia® Ignite

Dorashka të provimit të nitrilit të portokallit me cilësi Premium që ofrojnë forcë dhe mbrojtje më të madhe në tërheqje se Latex dhe Vinyl.

Dorezat e ekzaminimit me nitrile ofrojnë rehati dhe fleksibilitet shtesë.

  • 7mil Heavy Duty Industriale Nitrile
  • Diamond Textured Për Gripping avancuar
  • Qëndrueshmëria e gjatë e qëndrueshme
  • latex pagesë
  • AQL 1.5
Tipi
nitrile
Pluhur
Pluhur Falas
Ngjyra
Portokall
Cilësi
Diamond-Textured
Trashësia
8.4 +/- 0.2g
Qëndrueshmëri
5 Vite
Ignite-en-standards.jpg