Aurelia ® Perform ® ishte doreza e parë në gamën Aurelia që na tregoi të ardhmen e dorezave të provimit Nitrile. Kjo fiks ultra i hollë siguron komoditet, fleksibilitet dhe ndjeshmëri të shtuar dhe është projektuar për performancë optimale.
kod Masat
92395 XS 200 10x200
92396 S 200 10x200
92397 M 200 10x200
92398 L 200 10x200
92399 XL 200 10x200

Rreth Aurelia® Perform

Cilësia Teal Gjelbër Doreza ekzaminimi nitrile që ofrojnë forcë tërheqjeje më të madhe dhe mbrojtje mbi Latex dhe Vinyl.

Dorëza hollë e ekzaminimit me nitrile të dizajnuara posaçërisht për të ofruar rehati, fleksibilitet dhe ndjeshmëri më të madhe.

  • 2.5mil Powder-Free Nitrile
  • Non-steril
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • latex pagesë
  • AQL 1.5
Tipi
nitrile
Pluhur
Pluhur Falas
Ngjyra
Teal Green
Cilësi
Finger-Textured
Trashësia
3.4 +/- 0.2g
Qëndrueshmëri
5 Vite
tip-c-copy1.jpg