Paraqitja e dorezës së re Aurelia Bold MAX. Një dorezë Premium Nitrile e Zezë që ofron forcë të shkëlqyeshme tërheqëse me një tekst unik Diamanti për një kontroll të pakrahasueshëm.
kod Masat
9789A7 M 50 10x50
9789A8 L 50 10x50
9789A9 Xl 50 10x50
9789A0 XXL 50 10x50

Rreth Aurelia® Bold MAX

Paraqitja e dorezës së re Aurelia Bold MAX. Një dorezë Premium e zezë nitrile që ofron një forcë të shkëlqyeshme tërheqëse me një tekst unik Diamanti për një kontroll të pakrahasueshëm.

Dorezat e ekzaminimit me nitrile ofrojnë rehati dhe fleksibilitet shtesë.

  • 6mil Powder-Free Nitrile
  • Diamant i strukturuar për kapje të zgjeruar
  • latex pagesë
  • mashtrues
Tipi
nitrile
Pluhur
Pluhur Falas
Ngjyra
e zezë
Cilësi
Diamond Textured
Trashësia
7.5 +/- 0.2g
Qëndrueshmëri
5 Vite
bold-max-en-standards.jpg