Bold! Një deklaratë që thotë të gjitha. Tashmë përmirësuar - tani 0.5 mil më i trashë se kur nisi të ju jep mbrojtje edhe më shumë se më parë.
kod Masat
73996 S 100 10x100
73997 M 100 10x100
73998 L 100 10x100
73999 XL 100 10x100
73990 XXL 100 10x100

Rreth Aurelia® Bold

Dorezat e provës Nitrile Black Premium që ofrojnë forcë dhe mbrojtje më të madhe në tërheqje se Latex dhe Vinyl.

Dorezat e ekzaminimit me nitrile ofrojnë rehati dhe fleksibilitet shtesë.

  • 5mil Powder-Free Nitrile
  • Non-steril
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • latex pagesë
  • AQL 1.5
Tipi
nitrile
Pluhur

Pluhur Falas

Cilësi

Mikro-Textured

Trashësia

5.5 +/- 0.2g

Qëndrueshmëri

5 Vite

Ngjyra

e zezë

bold-max-en-standard1.jpg