English English
Anëtari më i ri i familjes Aurelia Nitrile gjithnjë në rritje - ne jemi krenar për të prezantuar Aurelia ® Blush ®. Me pronat e avancuara anti-plakje dhe hidratuese, kjo fije drite e gjelbër do të ndryshojë mënyrën se si punoni, duke i lënë duart tuaja tepër të qetë.
kod Masat
78885 XS 200 10x200
78886 S 200 10x200
78887 M 200 10x200
78888 L 200 10x200
78889 XL 200 10x200

Rreth Aurelia® Blush®

Cilësia Pink Doreza provuese nitrile që ofrojnë forcë tërheqjeje më të madhe dhe mbrojtje mbi Latex dhe Vinyl.

Thikat e hollë Nitrile provë të dizajnuara posaçërisht për të ofruar rehati, fleksibilitet dhe ndjeshmëri më të madhe me vetitë anti-plakje dhe pronat hidratuese të ndërtuara për t'i lënë duart tuaja të ndihen super të butë.

  • 2.8mil Powder-Free Nitrile
  • Non-steril
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • latex pagesë
  • AQL 1.5
Tipi

nitrile

Pluhur

Pluhur Falas

Qëndrueshmëri

5 Vite

Cilësi

Finger-Textured

Trashësia

3.4 +/- 0.2g

Ngjyra

rozë

Supermax Healthcare UK është degë evropiane e Supermax Corporation Berhad, prodhuesi më i madh 2nd në botë i dorashave të provimit të disponueshëm. Selia jonë evropiane është e vendosur në Peterborough nga ku shpërndahemi në të gjithë Evropën.

Informacion Ligjor
Politika kundër skllavërisë dhe trafikimit njerëzor // Politika e koronavirusit // Deklarata REACH // Politika e Kodit të Sjelljes së Standardeve Etike // Politika e Punës së Fëmijëve // Raporti i H&S 2021 

Supermax Healthcare Ltd, Njësia 12-16 Titan Drive, Fengate, Peterborough, PE1 5XN.

           

Kërko