Doreza më fleksibile, e hollë dhe tepër e rehatshme e nitrile nga Aurelia. Teknologjia ultra-hollë e nitrilit na lejon të prodhojmë një dorezë kaq të fortë, por kaq të hollë që ne mund të mbushim dorashka 300 në një kuti të rregullt madhësie.
kod Masat
92885 XS 100 10x300
92886 S 100 10x300
92887 M 100 10x300
92888 L 100 10x300
92889 XL 100 10x300

Rreth Aurelia® Amazing

Cilësia Purple Blue Ekzaminime nitrile që ofrojnë forcë tërheqjeje më të madhe dhe mbrojtje mbi Latex dhe Vinyl.

Doreza Ultra -Thin Nitrile e pabesueshme e projektuar posaçërisht për të ofruar komoditet, fleksibilitet dhe ndjeshmëri të shtuar.

  • 2.2mil Powder-Free Nitrile - Jo-Sterile
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • latex pagesë
  • AQL 1.5
Tipi
nitrile
Pluhur
Pluhur Falas
Ngjyra
Blu e akullt
Cilësi
Finger-Textured
Trashësia
3.0 +/- 0.2g
Qëndrueshmëri
5 Vite
icon-rrip-standards.jpg