English English
Aurelia® Vintage® Dyshekët e provimit me latex të lehta në formë pluhuri janë Latex më ekonomike të disponueshme në gamën Aurelia. Pluhur lehtë për donning të lehtë dhe djersitje të reduktuar me një finish të qetë për ndjeshmëri optimale.
kod Masat
28825 XS 100 10x100
28826 S 100 10x100
28827 M 100 10x100
28828 L 100 10x100
28829 XL 100 10x100

Rreth Aurelia® Vintage®

Dorezat Natyrore të provimit latex që ofrojnë forcë, rehati, shkathtësi dhe ndjeshmëri të shkëlqyeshme.

  • Latex me proteinë të ulët të pluhur
  • Non-steril
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • Mbaro Smooth
  • AQL 1.5
Tipi
Qumësht
Pluhur

pluhur

Cilësi

Mbaro Smooth

Trashësia

5.0 +/- 0.2g

Qëndrueshmëri

3 Vite

Ngjyra

natyror

lloji-c-faqja e internetit-standardet.jpg

Supermax Healthcare UK është degë evropiane e Supermax Corporation Berhad, prodhuesi më i madh 2nd në botë i dorashave të provimit të disponueshëm. Selia jonë evropiane është e vendosur në Peterborough nga ku shpërndahemi në të gjithë Evropën.

Informacion Ligjor
Politika kundër skllavërisë dhe trafikimit njerëzor // Politika e koronavirusit // Deklarata REACH // Politika e Kodit të Sjelljes së Standardeve Etike // Politika e Punës së Fëmijëve // Raporti i H&S 2021 

Supermax Healthcare Ltd, Njësia 12-16 Titan Drive, Fengate, Peterborough, PE1 5XN.

           

Kërko