Aurelia® Vibrant® Powder Free Latex Examination Doreza janë Latex-i më i popullarizuar pa pluhur në Aurelia Range. Klorina e vetme redukton përmbajtjen e proteinave të Latex dhe përfundimi i Mikro-Textured siguron një rrokje të shkëlqyeshme.
kod Masat
98225 XS 100 10x100
98226 S 100 10x100
98227 M 100 10x100
98228 L 100 10x100
98229 XL 100 10x100

Rreth Aurelia® Vibrant®

Dorashka Ekzaminimi Premium Latex Natyral që ofrojnë forcë, rehati, zhdërvjelltësi dhe ndjeshmëri superiore.

  • Latex me klorur pa pluhur
  • Non-steril
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • Mikro teksturoi
  • AQL 1.5
Tipi

Qumësht

Pluhur

Pluhur Falas

Cilësi

Mikro teksturoi

Trashësia

5.7 +/- 0.2g

Qëndrueshmëri

3 Vite

Ngjyra

natyror

tip-c-copy1.jpg