Aurelia® Velocity Original® Powder Free Latex Examination Dorezat janë bërë nga 100% gome natyrale. Velocity Original është dykloruar për pastërtinë e përmirësuar dhe ka një fund të lëmuar për ndjeshmëri maksimale.
kod Masat
88265 XS 100 10x100
88266 S 100 10x100
88267 M 100 10x100
88268 L 100 10x100
88269 XL 100 10x100

Rreth Aurelia® Velocity Original®

Dorashka Ekzaminimi Premium Latex Natyral që ofrojnë forcë, rehati, zhdërvjelltësi dhe ndjeshmëri superiore.

  • Latex Double Chlorinated Powder-Free
  • Non-steril
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • Finger Textured
  • AQL 1.5
Tipi
Qumësht
Pluhur
Pluhur Falas
Ngjyra
natyror
Cilësi
Finger-Textured
Trashësia
6.5 +/- 0.2g
Qëndrueshmëri
3 Vite
tip-c-copy1.jpg