Aurelia® Refresh® Powder Free Examination Latex Dorezat janë bërë nga 100% gome natyrale. Refresh është aromë me aromë për të përmirësuar të dyja veshurit dhe përvojën e pacientit dhe ka cilësi të patentuar të Honeycomb për kthetrat e jashtëzakonshme dhe tastat.
kod Masat
99225 XS 100 10x100
99226 S 100 10x100
99227 M 100 10x100
99228 L 100 10x100
99229 XL 100 10x100

Rreth Aurelia® Refresh®

Dorashka Ekzaminimi Premium Latex Natyral që ofrojnë forcë, rehati, zhdërvjelltësi dhe ndjeshmëri maksimale.

  • Latex pa pluhur me polimere
  • Peppermint aromatike
  • Non-steril
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • Honeycomb Textured
  • AQL 1.5
Tipi
Qumësht
Pluhur
Pluhur Falas
Ngjyra
e gjelbër
Cilësi
Honeycomb Textured
Trashësia
6.0 +/- 0.2g
Qëndrueshmëri
3 Vite
tip-c-copy1.jpg