Aurelia® Distinct® Powder Free Latex Examination Dorezat janë bërë nga 100% gome natyrale. I veçantë është polimer i veshur për të zvogëluar kontaktin me proteinat e Latex dhe për të përmirësuar shtrëngimin e lagësht dhe gjithashtu ka strukturën tonë të patentuar të huallit për kapje dhe tastësi optimale.
kod Masat
29225 XS 100 10x100
29226 S 100 10x100
29227 M 100 10x100
29228 L 100 10x100
29229 XL 100 10x100

Rreth Aurelia® Distinct®

Dorashka Ekzaminimi Premium Latex Natyral që ofrojnë forcë, rehati, zhdërvjelltësi dhe ndjeshmëri maksimale.

  • Latex pa pluhur me polimere
  • Non-steril
  • Pranga me rruaza
  • mashtrues
  • Honeycomb Textured
  • AQL 1.5
Tipi
Qumësht
Pluhur

Pluhur Falas

Cilësi

Honeycomb Textured

Trashësia

6.0 +/- 0.2g

Qëndrueshmëri

3 Vite

Ngjyra

e bardhë

tip-c-copy1.jpg