English English
Gama e Gripit - Aurelia Latex Grip Orange - Portokalli e Rrumbullakët Latex Palm veshur me Doreza Polifonike Pambuku Liner
kod Masat
101-8 M 120
101-9 L 120
101-10 XL 120
Industriale Spec Ce
Industriale Spec En388
2143 X
Info Industriale Spec

Tregjet dhe Aplikime

 • Ndërtim / Bricklaying
 • Magazinimi
 • Transport & Logjistikë
 • Kuvend
 • Mirëmbajtja e përgjithshme
 • Autoritetet Lokale / Grumbullimi i Refuzimit

karakteristika

 • Rezistenca e mirë ndaj copëtimit
 • Rezistenca e mirë e pikës
 • Fleksibile dhe të fuqishme
 • Ofron Grip të shkëlqyeshëm në kushtet e lagura dhe të thata
 • Liner fleksibël dhe i këndshëm

Supermax Healthcare UK është degë evropiane e Supermax Corporation Berhad, prodhuesi më i madh 2nd në botë i dorashave të provimit të disponueshëm. Selia jonë evropiane është e vendosur në Peterborough nga ku shpërndahemi në të gjithë Evropën.

Informacion Ligjor
Politika kundër skllavërisë dhe trafikimit njerëzor // Politika e koronavirusit // Deklarata REACH // Politika e Kodit të Sjelljes së Standardeve Etike // Politika e Punës së Fëmijëve // Raporti i H&S 2021 

Supermax Healthcare Ltd, Njësia 12-16 Titan Drive, Fengate, Peterborough, PE1 5XN.

           

Kërko