Grip Range - Aurelia Latex Grip Green - E gjelbërt e zbehtë Latex Palm veshur me Polifonik Pambuk Liner Doreza
kod Masat
110-8 M 120
110-9 L 120
110-10 XL 120
Industriale Spec Ce
Industriale Spec En388
2143 X
Info Industriale Spec

Tregjet dhe Aplikime

 • Ndërtim / Bricklaying
 • Magazinimi
 • Transporti dhe Logjistika
 • Kuvend
 • Mirëmbajtja e përgjithshme
 • Autoritetet Lokale / Grumbullimi i Refuzimit

karakteristika

 • Rezistenca e mirë ndaj copëtimit
 • Rezistenca e mirë e pikës
 • Fleksibile dhe të fuqishme
 • Ofron Grip të shkëlqyeshëm në kushtet e lagura dhe të thata
 • Liner fleksibël dhe i këndshëm