Gama e përkulëshme - Aurelia PU Flex Plus - PU e zezë e veshur me dorezë najloni
kod Masat
202-7 S 240
202-8 M 240
202-9 L 240
202-10 XL 240
202-11 XXL 240
Industriale Spec Ce
Industriale Spec En388
4131 X
Info Industriale Spec

Tregjet dhe Aplikime

  • Trajtimi i përgjithshëm dhe i saktë
  • Automobilistik
  • Magazinimi
  • Inxhinieri
  • Prodhim

karakteristika

  • Rezistencë e shkëlqyeshme ndaj abrazionit
  • Rezistenca e mirë ndaj lotëve
  • Lehta me shkathtësi të mirë
  • Ofron Grip Excellent Dry
  • Liner fleksibël dhe i këndshëm