Gamë të përkulëshme - Aurelia PU Flex Black - PU e zezë e veshur me doreza poliestër të linjës
kod Masat
201-6 XS 240
201-7 S 240
201-8 M 240
201-9 L 240
201-10 XL 240
201-11 XXL 240
Industriale Spec Ce
Industriale Spec En388
3121 X
Info Industriale Spec

Tregjet dhe Aplikime

  • Trajtimi i përgjithshëm dhe i saktë
  • Automobilistik
  • Magazinimi
  • Inxhinieri
  • Prodhim

karakteristika

  • Rezistenca e mirë ndaj abrazionit
  • Lehta me shkathtësi të mirë
  • Ofron Grip Excellent Dry
  • Excellent për trajtimin e saktë
  • Liner fleksibël dhe i këndshëm