Grip Range - Aurelia Nitrile Grip - Gri Nitrile Palm veshur me Doreza Liner Nailoni
kod Masat
102-7 S 120
102-8 M 120
102-9 L 120
102-10 XL 120
Industriale Spec Ce
Industriale Spec En388
4121 X
Info Industriale Spec

Tregjet dhe Aplikime

 • Ndërtim dhe shërbim
 • Inxhinieri dhe Prodhim
 • Magazinimi
 • Transport & Logjistikë
 • Kuvendi dhe Inspektimi
 • Mirëmbajtja e përgjithshme
 • Autoritetet Lokale / Grumbullimi i Refuzimit
 • Trajtimi i pjesëve të vogla
 • Prodhim i lehtë

karakteristika

 • Rezistencë e shkëlqyeshme ndaj abrazionit
 • I papërshkueshëm nga uji në Palm
 • Lehta me shkathtësi të mirë
 • Fleksibile dhe të fuqishme
 • Ofron Grip Excellent Dry
 • Liner fleksibël dhe i këndshëm