Gama Flex - Aurelia Flex Ultra - Nano Shkumë me Nitrile Palm të veshur me Gri Nailoni
kod Masat
203-7 S 120
203-8 M 120
203-9 L 120
203-10 XL 120
Industriale Spec Ce
Industriale Spec En388
4131 X
Info Industriale Spec
Industrial Spec Actifresh
Industriale Spec Oeko Tex

Tregjet dhe Aplikime

 • Automobilistik
 • Inxhinieri e Lehta dhe Prodhim
 • Magazinimi
 • Transport & Logjistikë
 • Kuvendi dhe Inspektimi
 • Mirëmbajtja e përgjithshme
 • Trajtimi i pjesëve të vogla
 • Prodhim i lehtë

karakteristika

 • Rezistencë e shkëlqyeshme ndaj abrazionit
 • Rezistenca e mirë ndaj lotëve
 • Breathable Veshje Nitrile
 • Nylon / Spandex Liner për rehati dhe përshtatje të shtuar
 • Lehta me shkathtësi të mirë
 • Ofron shkëlqim kimik dhe lagështi