Gama e Gripit - Aurelia Dot Grip - PVC Blue Dotted Palm Grip me doreza me fije najloni të thurura
kod Masat
103-7 S 120
103-8 M 120
103-9 L 120
103-10 XL 120
Industriale Spec Ce
Industriale Spec En388
214XX
Info Industriale Spec

Tregjet dhe Aplikime

  • Automobilistik
  • Ndërtim
  • Inxhinieri
  • Prodhim
  • Transport & Logjistikë
  • Kuvend
  • Mirëmbajtja e përgjithshme

karakteristika

  • Blu PVC me pikë të prerë me pëlhurë pambuku
  • Dotat e PVC për shtrëngim të shtuar
  • Rezistenca e shkëlqyeshme e Tear