Chem Gama - Aurelia Chem Max - Flock gjelbër rreshtuan Nitrile Chemical Gauntlet
kod Masat
301-7 S 144
301-8 M 144
301-9 L 144
301-10 XL 144
Industriale Spec Ce
Industriale Spec En388
3101 X
Industriale Spec En3743
JKL
Info Industriale Spec

Tregjet dhe Aplikime

  • Prodhimi i Ushqimit dhe Prep
  • Menaxhimi i mbeturinave
  • Janitorial
  • Shtypjen komerciale
  • Trajtimi kimik

karakteristika

  • Flock gjelbër rreshtuar Nitrile kimike Gauntlet
  • Rezistenca e mirë ndaj abrazionit
  • Ofron rezistencë të mirë kundër kimikateve dhe tretësve
  • Palms dhe gishtave të strukturuara për zgjerimin e zgjerimit