English English
Produkte - Mbrojtje. Comfort. Sigurisë. Ndjeshmëria. Ne e dimë veçoritë që janë të rëndësishme për ju dhe që janë të kënaqur që ofrojnë një gamë të gjerë produktesh me cilësi të lartë që përshtaten me nevojat tuaja të përkryera. Përdorni butonat e filtrit në krye për të kufizuar përzgjedhjen tuaj dhe klikoni ndonjë produkt për të gjetur më shumë.

Ekzaminimi Doreza

Doreza Industriale

Supermax Healthcare UK është degë evropiane e Supermax Corporation Berhad, prodhuesi më i madh 2nd në botë i dorashave të provimit të disponueshëm. Selia jonë evropiane është e vendosur në Peterborough nga ku shpërndahemi në të gjithë Evropën.

Informacion Ligjor
Politika kundër skllavërisë dhe trafikimit njerëzor // Politika e koronavirusit // Deklarata REACH // Politika e Kodit të Sjelljes së Standardeve Etike // Politika e Punës së Fëmijëve // Raporti i H&S 2021 

Supermax Healthcare Ltd, Njësia 12-16 Titan Drive, Fengate, Peterborough, PE1 5XN.

           

Kërko