Industrial

Siguria, cilësia dhe rehati për duart që bëjnë punën e bërë.

Industrial

Për shumë, vendi i punës mund të jetë një mjedis i rrezikshëm, ku shkurtimet, lacerat dhe ekspozimi ndaj kimikateve përbëjnë një kërcënim të vazhdueshëm.

Dorezat tona janë gjithashtu të ndërtuara për t'i bërë ballë shumë orëve të punës rigoroze dhe të duarve, duke ju dhënë përshtatje të përkryer të mbrojtjes dhe performancës.