English English

Healthcare

Ne i kuptojmë ndërlikimet e mjediseve spitalore dhe të kujdesit shëndetësor sepse kemi furnizuar industrinë në të gjithë globin për më shumë se 15 vjet.

Healthcare

Aurelia® është më shumë sesa thjesht një markë e Nutrile Premium dhe Doreza Provimi Latex.

Ne jemi ekspertë në infrastrukturën logjistike, menaxhimin e zinxhirit të furnizimit dhe kthimin e prekjes njerëzore në marrëdhëniet e biznesit për të kuptuar më mirë nevojat tuaja unike.

Theksi ynë pa kompromis mbi sigurinë, komoditetin, cilësinë dhe vlerën ndihmon në sigurimin e ambienteve të pastra dhe të rehatshme për profesionistët e kujdesit shëndetësor dhe pacientët.

Dhe duke përparuar vazhdimisht proceset e zhvillimit, prodhimit, automatizimit dhe menaxhimit të zinxhirit të furnizimit, ne vazhdojmë të japim vlerë të lartë dhe përballueshmëri në të gjithë rrjetin tonë të gjerë të markave.

Supermax Healthcare UK është degë evropiane e Supermax Corporation Berhad, prodhuesi më i madh 2nd në botë i dorashave të provimit të disponueshëm. Selia jonë evropiane është e vendosur në Peterborough nga ku shpërndahemi në të gjithë Evropën.

Informacion Ligjor
Politika kundër skllavërisë dhe trafikimit njerëzor // Politika e koronavirusit // Deklarata REACH // Politika e Kodit të Sjelljes së Standardeve Etike // Politika e Punës së Fëmijëve // Raporti i H&S 2021 

Supermax Healthcare Ltd, Njësia 12-16 Titan Drive, Fengate, Peterborough, PE1 5XN.

           

Kërko