Industria ushqimore

Kërkesat e industrisë së shërbimit të ushqimit kërkojnë një linjë produktesh inovative që rrit komoditetin dhe performancën, duke reduktuar lodhjen e dorës.

Industria ushqimore

Punët e shërbimit të ushqimit shpesh kërkojnë aftësinë për të punuar shpejt dhe për periudha të zgjatura kohore.

Për fat të mirë, dorezat Aurelia® janë të dizajnuara për të mbajtur lart.

Dorezat tona janë në përputhje me standardet më të larta të sigurisë dhe higjienës, duke bërë përdorimin e ndërtimit të avancuar dhe të lehtë për t'i mbajtur duart ndjenjën dhe funksionimin e mirë gjatë gjithë ditës së zënë të punës.

Doracakët e ushqimit kudo pajtohen: Aurelia® doreza shërben për rehati tërëditore.