Profesionistët Dentarë

Mbrojtje cilësore dhe e qëndrueshme e dorës që sjell ngushëllimin, përshtatshmërinë dhe ndjeshmërinë e duhur, për të ofruar kujdes superior të pacientit.

Dentar

Profesionistët e dhëmbëve na thanë se çfarë është e rëndësishme për ta - mbrojtje cilësore dhe e qëndrueshme e duarve që siguron komoditetin, përshtatjen dhe ndjeshmërinë e duhur.

Aurelia® Doreza bëri misionin tonë për t'i pajisur ata me produkte me cilësi të lartë të dorës që janë të holla, të rehatshme dhe elastike.

Ne shpresojmë që të vazhdojmë të shërbejmë si një burim i vlefshëm për komunitetin e kujdesit shëndetësor dhe një partner i besuar për të gjithë ata që i prekin produktet tona.