Automobilistik

Mjet i duhur për punën - nuk është gjithmonë ajo që vendosni në duart tuaja. Ndonjëherë, është ajo që ju vendosni mbi to.

Automobilistik

Kur puna juaj kërkon që ju të jeni duart-gjatë gjithë ditës, keni nevojë për një dorezë që punon aq e vështirë sa ju.

Dorezat e Aurelia® kombinojnë qëndrueshmërinë që ju nevojitet për mbrojtje superiore të dorës me shkathtësinë e nevojshme për një rrokje të sigurt, rritjen e rehatisë dhe ndjeshmërinë e jashtëzakonshme të prekjes.

Tani, të dy profesionistë dhe DIY mekanikë mund të merrni mbrojtje nga vaj, grime dhe tretës duke i dhënë duart e tyre një këmbë deri në punën.