Rreth nesh

Pak për Supermax dhe Aurelia
Imazh

Supermax

Supermax Healthcare Limited është krahu evropian i Supermax Corporation Berhad, 2 në botënd prodhuesi më i madh i dorashave të provimit të disponueshëm.

Shtabet tona evropiane janë të bazuara në Peterborough nga ku shpërndahemi në të gjithë Evropën dhe më gjerë në Lindjen e Mesme.

Supermax Europe është kompania me rritje më të shpejtë në industrinë tonë dhe është bërë i njohur universalisht për angazhimin e saj të vazhdueshëm për të ofruar produkte dhe shërbime cilësore për klientët e saj, ndërsa në të njëjtën kohë mbetet në ballë në një treg jashtëzakonisht konkurues.

Supermax Corporation Berhad është një prodhues kryesor ndërkombëtar i dorezave të provimit të disponueshme me cilësi të lartë. Themeluar nga Dato 'Seri Stanley Thai dhe gruaja e tij Datin Seri Cheryl tan në 1987 si një busienss tregtare shpërndarë dorashka Latex ai përfundimisht ventured në prodhim dorashka Latex në 1989.

Nga fillimet e tyre të përulura grupi Supermax është rritur në një udhëheqës global dhe sot prodhon 27.3 miliard doreza në vit nga fabrikat e saj të prodhimit 11 në Malajzi nga ku eksportohet në vendet e 160 globalisht.

Impiantet e përpunimit të Supermax janë të pajisura me makineri më të fundit, sisteme të biomasës që kursejnë energji dhe një qendër kërkimi dhe zhvillimi për të cilën jemi jashtëzakonisht krenarë.

Themeluesit e Supermax kanë qenë avokatë të fortë të programit "Made in Malaysia for the World" dhe kjo ishte ajo që filloi sipërmarrjen e Supermax në prodhimin e markave të veta dhe u bë prodhuesi i parë i OBM (prodhues i markës së veta) në Malajzi kur nisëm markë e parë, 'Supermax'.

Që nga ajo ditë, dëshira ka qenë gjithmonë për të prodhuar një markë që mund të bashkonte botën dhe nga kjo dëshirë 'Aurelia' ka lindur.

DEKLARATA JONË MISIONIT
Të jetë lider global në prodhimin e Dorezave të Ekzaminimit të disponueshëm.
Imazh

Aurelia

E themeluar në 2000, markë Aurelia është anija kryesore e markave Supermax.

Ne jemi jashtëzakonisht krenarë që tashmë sot është markë udhëheqëse e provës lateks dhe nitrile në Amerikën e Veriut dhe është markë më e shpejtë në rritje e disponueshme e dorës në Evropë.

Aurelia është një dorezë e cilësisë premium me një theks të pakompromis në rehati dhe siguri për profesionistët nga të gjitha industritë. Me paketimin e saj të pafalshëm, Aurelia është në rrugë të mbarë për të arritur qëllimin e saj për të qenë markë më e njohur e përdorshme e fiksuesit në të gjithë botën.

DEKLARATA JONË MISIONIT
Të jetë markë globale e zgjedhjes midis të gjithë përdoruesve të Dorezave të Ekzaminimit të Flakshëm.