English English
  • Baneri i faqes në internet Aurelia Ignite
  • 051118 01
  • Aurelia Performing Window Banner
  • 051118 04

Mirë se vini në Aurelia Doreza

Supermax Healthcare limited është krahu evropian i Supermax Corperation Berhad, prodhuesi i dytë më i madh në botë i dorezave të ekzaminimit njëpërdorimësh.

E themeluar mbi 30 vjet më parë, Supermax Healthcare Group, është bërë, globalisht, një nga prodhuesit më të mëdhenj dhe më të njohur në botë të dorezave të disponueshme; përballet me markën më të shitur në SHBA dhe markën e dorezave me rritje më të shpejtë në Evropë, Aurelia.

E themeluar në vitin 1987 nga shtetas malajzianë, Dato' Seri Stanley Thai dhe gruaja e tij, Datin Seri Cheryl Tan si një biznes tregtar, duke shpërndarë doreza të disponueshme. Me suksesin e modelit të tyre të shpërndarjes, në vitin 1989, ata blenë objektin e tyre të prodhimit, me theksin dhe fokusin në prodhimin e dorezave njëpërdorimshme premium.

Sot, Supermax Healthcare është çimentuar si një nga prodhuesit kryesorë në botë të dorezave të disponueshme, me 26 miliardë doreza të prodhuara çdo vit nga 12 fabrikat e saj prodhuese me bazë në Malajzi; shpërndahet në mbi 160 vende në mbarë botën.

HYRJE TË GJITHA TONA TË RI
Sfera Industriale të Dorezave
POSTA TË FUNDIT NGA JONË
Blog

MEDICA 2021

MEDICA 2021

A + A 2021

A + A 2021

Supermax Healthcare UK është degë evropiane e Supermax Corporation Berhad, prodhuesi më i madh 2nd në botë i dorashave të provimit të disponueshëm. Selia jonë evropiane është e vendosur në Peterborough nga ku shpërndahemi në të gjithë Evropën.

Informacion Ligjor
Politika kundër skllavërisë dhe trafikimit njerëzor // Politika e koronavirusit // Deklarata REACH // Politika e Kodit të Sjelljes së Standardeve Etike // Politika e Punës së Fëmijëve // Raporti i H&S 2021 

Supermax Healthcare Ltd, Njësia 12-16 Titan Drive, Fengate, Peterborough, PE1 5XN.

           

Kërko