Нова Винил ракавица на Aurelia опсег за Идеален за употреба во храна, општо чистење и лесна индустриска употреба.
Код големина
34226 S 100 10x100
34227 M 100 10x100
34228 L 100 10x100
34229 XL 100 10x100

За Aurelia® Delight 4 PF®

Ракавиците се направени од многу мек, тенок винил кој овозможува добра, тактилна чувствителност за сите апликации.

  • Глупав
  • Без Thiurams
  • Нестерилни
  • Избледени манжетни
  • Ambidextrous
  • Прашок слободен
тип
Винил
Прав
Прашок слободен
Боја
Отстрани
текстура
Изедначи
Дебелина
4.0 +/- 0.2g
Трајност
3 Години
icon-strip-standards-six-only.jpg