English English
Ракавиците се направени од многу мек, тенок винил кој овозможува добра, тактилна чувствителност за сите апликации.
Код големина
32226 S 100 10x100
32227 M 100 10x100
32228 L 100 10x100
32229 XL 100 10x100

За Aurelia® Delight Lite PF®

Ракавиците се направени од многу мек, тенок винил кој овозможува добра, тактилна чувствителност за сите апликации.

  • Глупав
  • Без Thiurams
  • Нестерилни
  • Избледени манжетни
  • Ambidextrous
  • Прав прсти
тип
Винил
Прав

Прашок слободен

текстура

Изедначи

Дебелина

4.0 +/- 0.2g

Трајност

3 Години

Боја

Отстрани

aql1.5.jpg

Supermax Healthcare UK е европска подружница на Supermax Corporation Berhad, светски 2nd најголем производител на ракавици за еднократна употреба. Нашиот европски штаб се наоѓа во Питерборо од каде што се дистрибуира до цела Европа.

Правни информации
Политика против ропство и трговија со луѓе // Политика на коронавирус // Изјава за REACH // Политика за етички стандарди за однесување // Детска политика за труд // Извештај за H&S 2021 година 

Supermax Healthcare Ltd, единица 12-16 Титан драјв, Фенгате, Питерборо, PE1 5XN.

Барај