Воведување на Aurelia ® Protégé ® се протега Нитрилна испитување ракавица. Тоа е толку еластично што изгледа дека вашите долги часови летаат и нема да верувате во чувствителноста од таква издржлива, но сепак мала ракавица.
Код големина
93995 XS 100 10x100
93996 S 100 10x100
93997 M 100 10x100
93998 L 100 10x100
93999 XL 100 10x100

За Aurelia® Protégé®

Премиум квалитет Небо Сини Нитрилски прегледни ракавици кои нудат поголема затегнувачка цврстина и заштита од латекс и винил.

Ракавиците за испитување на нитрил нудат дополнителна удобност и флексибилност.

  • 4.0mil без нитрат во прав
  • Нестерилни
  • Избледени манжетни
  • Ambidextrous
  • латекс
  • AQL 1.5
тип
Нитрил
Прав

Прашок слободен

текстура

Текстури со прст

Дебелина

4.4 +/- 0.2g

Трајност

5 Години

Боја

Сино небо

protege-en-standard.jpg